tag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post4350314175043282551..comments2022-11-17T16:01:57.650+03:00Comments on SÜT DİLİMİ: Keçi Peyniri YapımıSüt Dilimihttp://www.blogger.com/profile/14534286610062278624noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-42416220626872607922012-05-04T19:18:48.440+03:002012-05-04T19:18:48.440+03:00Merhaba,ben genellikle pastörize edilmiş süt kulla...Merhaba,ben genellikle pastörize edilmiş süt kullanıyorum. Kültür eklenmeden de peynir yapılabilir. Sadece olgunlaşma sürecini uzatacaktır bu durum. Yoksa teleme süzülürken zorluk yaşanması söz konusu olmaz. Teşekkürler.Süt Dilimihttps://www.blogger.com/profile/14534286610062278624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-9798264192738547882012-04-27T18:09:40.032+03:002012-04-27T18:09:40.032+03:00Hocam merhaba
Kültür hazırladığımız sütün çiğ süt ...Hocam merhaba<br />Kültür hazırladığımız sütün çiğ süt olması durumunda peynirde göz açar mı? Aynı tarifle peynir yapımında hiç kültür kullanmadan yaparsak teleme süzülürken zorluk yaşarmıyız. Ya da kültür yerine az miktar kalsium koyarsak nasıl olur. Bilgilerinize teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-63502758151539425462011-09-10T02:21:13.618+03:002011-09-10T02:21:13.618+03:00Merhaba. Peynirin cıvıklaşması muhtemelen salamura...Merhaba. Peynirin cıvıklaşması muhtemelen salamura suyunun tuz oranının yeterli olmamasıyla ilgili diye düşünüyorum. Yazının salamura suyunun ayarlanmasıyla ilgili bölümüne tekrar bir bakın dilerseniz. Yeterli cevabı metinden elde edebilirsiniz umarım. Dilerim lezzetli peynirler yapmaya devam eder anneniz :) Sevgiler.Süt Dilimihttps://www.blogger.com/profile/14534286610062278624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-88448501698320067602011-09-09T11:17:53.613+03:002011-09-09T11:17:53.613+03:00benim annemde keçi peyniri yapmaya calışıyo ama an...benim annemde keçi peyniri yapmaya calışıyo ama annem sütü kaynatmadan mayayla yapıo peyniri süzüp kalıptan cıkardıktan sonra tuzluyor sonra buzdolabında bir hafta bekletiyo sonra tuzlu suya peyniri koyuyo ama peynirler cıvıklaşıyorAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-27019915599110599232011-06-29T20:36:32.602+03:002011-06-29T20:36:32.602+03:00Buradan ulaşabilirsiniz. İstediğiniz takdirde yoru...Buradan ulaşabilirsiniz. İstediğiniz takdirde yorumunuzu yayınlamadan cevap verebilirim.Süt Dilimihttps://www.blogger.com/profile/14534286610062278624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-75761582882602405032011-06-28T12:46:33.356+03:002011-06-28T12:46:33.356+03:00bilgilendirme için teşekkürler. Danışmam gereken k...bilgilendirme için teşekkürler. Danışmam gereken konular olacakta.Acaba size nasıl ulaşabilirim ?aynurnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-64381868953186081662011-06-27T16:52:59.986+03:002011-06-27T16:52:59.986+03:00mavi çiftlik
keçi peyniri sağlık açısından çok ön...mavi çiftlik <br />keçi peyniri sağlık açısından çok önemli bir ürün .hele ki doğal ortamda yapılıyosa.<br />www.yoreseltatlarimiz.com da mavi çiftlik ürünleri .tavsiye ederim.afiyet olsun özellikle kekikli ve reyhan otlusunu..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-32425253031923287512010-09-16T18:49:27.475+03:002010-09-16T18:49:27.475+03:00Çok teşekkür ederim Bülent Bey.Çok teşekkür ederim Bülent Bey.Süt Dilimihttps://www.blogger.com/profile/14534286610062278624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-81133945907253172202010-09-16T09:18:13.325+03:002010-09-16T09:18:13.325+03:00:) Gerçekten çok güzel anlatmışsınız.Teşekkür ed...:) Gerçekten çok güzel anlatmışsınız.Teşekkür ederim.Ezberlemem gerekecek..Sizleri daha sonra tekrar tekrar arayacağım ..sağlıcakla kalın..Bülent DereliBülent Derelihttps://www.blogger.com/profile/02939795578550426113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-4458733438492324912010-07-07T02:40:01.334+03:002010-07-07T02:40:01.334+03:00Teşekkürler Gürkan Bey,başlangıçtan beri eksik etm...Teşekkürler Gürkan Bey,başlangıçtan beri eksik etmediğiniz desteğinizi hissetmek çok güzel;eksik olmayın.Süt Dilimihttps://www.blogger.com/profile/14534286610062278624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8414983267516160054.post-36143050700421722622010-07-06T16:56:58.191+03:002010-07-06T16:56:58.191+03:00Bravo, süper bir anlatım olmasının yanında oldukça...Bravo, süper bir anlatım olmasının yanında oldukça da bilgilendirici.Gurkanhttps://www.blogger.com/profile/03847164203217639449noreply@blogger.com